24h kiemelt híreink

A nap rangadója: Murray-Djokovics elődöntő

2014 március 26 | 12:43
A nap rangadója: Murray-Djokovics elődöntő
Tenisz
0

A férfiak ma az elődöntőért szállnak harcba a Miamiban zajló férfi tenisztornán, a legnagyobb figyelmet a címvédő Andy Murray és Novak Djokovics kapja, akik 20. alkalommal mérik össze tudásukat.

Magyar idő szerint este 20 órától kerül sor a nap rangadójára, vagyis az Andy Murray – Novak Djokovics mérkőzésre. Miamiban ez lesz a negyedik összecsapásuk, összességében pedig a huszadik, amelyből 11-et a szerb klasszis nyert meg, viszont a legutóbbit, a tavalyi wimbledoni finálét elveszítette a brit ellenfelével szemben.

Mindketten magabiztosan vették az eddigi akadályokat, a szigetországi valamivel nehezebb ágon került a legjobb nyolc közé, de talán szüksége is volt ezekre a meccsekre, hogy újra elkapja a fonalat.

A bukmékerek egyértelmű favoritnak hozzák ki Djokovicsot, de véleményünk szerint nincs ekkora különbség a két teniszező között. Az két játékos mérkőzésein inkább az underdogra érdemes fogadni, hiszen ha megnézzük az elmúlt három év statisztikáit, akkor láthatjuk, hogy 12 összecsapásukból öt alkalommal is borult a papírforma. Mindketten a világ élmezőnyébe tartoznak az adogatásfogadást illetően is, így kulcs kérdés lesz, hogy melyikük lesz hatékonyabb a szervagémjeiben. Murray Miamiban mindig motiváltan lép pályára, idén eddig nem alkotott maradandót, ezért biztos nem adja könnyen a bőrét.

forrás: hatharom.hu

 
Source: Tenisz Blog