24h kiemelt híreink

Megállítják a Falcons-t?

2015 október 15 | 14:59
Megállítják a Falcons-t?
NFL
1

A New Orleans Saints az Atlanta Falcons-t fogadja péntek hajnalban.

A Szentek szezonja nem úgy alakul, ahogy azt elvárták, Sean Payton együttese meccsről meccsre távolodik a rájátszástól és nem úgy tűnik, hogy meg lenne a megoldás a gyenge teljesítményre. Már Drew Brees sem a régi. Ugyan kihagyott egy találkozót, de úgy néz ki, hogy nem tudja megváltani csapatát. A Saints-nek így is csak egy sikere van, azt is hazai pályán hosszabbításban szerezte meg a Dallas Cowboys (26-20) ellen. A New Orleans nagy fegyvere egyértelműen Mark Ingram lehet, aki a futások mellett az elkapásokba is be tud segíteni. Mellette azért Khiry Robinson is szépen lopkodja a yardokat. Az elkapók szinte kiegyensúlyozottan produkálnak, egymáshoz képest ugyanis Willie Snead (381 yard) és Brandin Cooks (322 yard) is 300 yard felett teljesített. A New Orleans támadósora viszont hazai pályán talán jó napot foghat ki a sok pontot kapó Atlanta-védelem ellen.
Drew+Brees+New+Orleans+Saints+v+Philadelphia+lzdledybRi1xA Falcons-nak azonban nem úgy tűnik, hogy rosszat tett volna az edzőváltás, mivel Dan Quinn-nel 5 meccsből 5-öt nyert az Atlanta. Matt Ryan ennek nagy részese, hiszen már 6 TD-passz is adott és 185 átadásából 120 a célponthoz ért. A második évét kezdő Devonta Freeman eddig szenzációsan játszik, hiszen 405 yardot futott és 8 touchdownt szerzett. Ha nem sérül meg, akkor várhatóan ezt a teljesítményét fenn tudja majd tartani. Ha a Sólymok elkapóiról van szó, akkor szinte csak Julio Jones jöhet szóba. Ugyan a héten arról szóltak a hírek, hogy sérülés miatt kérdéses a játéka, de szerdán már zöld utat adtak neki az orvosok.
Devonta+Freeman+Washington+Redskins+v+Atlanta+nMmShDyb-q5xA New Orleans Saints-Atlanta Falcons összecsapást magyar idő szerint péntek hajnali negyed háromtól rendezik.

Fotók: zimbio.com

 
Source: NFL

  • Kemény Gábor

    Ilyen meccsekért érdemes NFL-t nézni! Nem kérdés! A kérdés az, hogy akinek Mindig Tv-je van, az hogy nézi november 1-től? Mert se Sport1, se Sport2 nem lesz onnantól neki…