24h kiemelt híreink

A felcserélt pályaválasztó jog miatt Kecskemétre látogat a Sopron KC!

2014 március 28 | 23:46
A felcserélt pályaválasztó jog miatt Kecskemétre látogat a Sopron KC!
Kosárlabda
0

Szombaton este látja vendégül a KTE Duna Aszfalt a felsőházi középszakasz 5. játéknapján. A hazaiak hét közben a Szolnoki Olaj csapatával játszottak szoros meccset, amelyen végül vereséget szenvedtek. A vendég soproniak győzelemmel hangoltak a kecskeméti vendégjátékukra, ugyanis a Kaposvárt fektették két vállra hazai környezetben.

Sztojan Ivkovics: “A Sopron az egyik dobogó esélyes csapata a bajnokságnak, a keretük és az eddig elért eredményeik is ezt mutatják. Ennek tükrében nem kell sokat gondolkodni azon, hogy mennyire nehéz meccs vár ránk. Bízom benne, hogy az a harciasság, ami a csapatomban megvolt a Szolnok ellen, a Sopron ellen is kitart, és akkor lehet esélyünk a győzelemre. Sérültjeink nincsenek, mindenki gőzerővel edzett a napokban.”

Sabáli Balázs: “Aki látta a Kecskemét Szolnok elleni meccsét, annak biztosan feltűnt, hogy Wittmannék az eddigi precizitásukat még megfejelték egy igazán agresszív védekezéssel, és kemény meccsre kényszerítették az Olaj csapatát. Azt gondolom, hogy nekünk is erre kell készülnünk, a KTE hazai pályán a legkevesebb pontot kapja a bajnokságban, úgyhogy biztosan nem lesz egy pontgazdag mérkőzés. Próbálunk készülni azokból az elemekből, amiket az elmúlt fordulókban láthattunk az ellenféltől. A Wittmann-Djeraszimovics páros a motorjuk, az ő játékuk nagyban befolyásolja a csapatuk teljesítményét, de azt gondolom, hogy mellettük vannak még olyan játékosok, akik bármikor elő tudnak lépni főszereplővé. Javulgatnak a sérültjeink, Thomas húzódással bajlódik, de szerintem mindenki pályára fog lépni, és oda fogja tenni magát.”

Forrás: Kosárlabda Live (www.bb1.hu)