24h kiemelt híreink

Pedro gyógyulj, mert visszavárunk!!!

2016 március 12 | 11:33
Pedro gyógyulj, mert visszavárunk!!!
Jégkorong
0

Már múlt hét szombat óta terjedtek azok a hírek, hogy Peterdi Imre a DAB csatára stroke-t kapott és a jégkorong szurkolók különböző találgatásokkal “színesítették” a kiváló sportemberre vonatkozó információkat. Mostantól a találgatások lezárhatók, mert Pedro pont olyan őszintén, mint ahogyan jellemezhető maga az ember, tárta a közösség elé a vele történteket.
Kedves Szurkolók! Múlt hét szombaton, 12.45-kor agyvérzést szenvedtem az otthonomban. A kisfiammal és a feleségemmel voltam otthon, akik azonnal riasztották a mentőket, akik villámgyorsan kiérkeztek és ellátásban részesítettek. Szinte azonnal felkerültem Pestre az idegsebészeti klinikára. Itt szeretném azonban megköszönni a Szent Pantaleon Kórház dolgozóinak munkáját, akik remek és gyors munkát végeztek, és akiknek az életemet köszönhetem. Jövő héten átkerülök egy rehabilitációs intézetbe, abba, amelyben többek között Vargyas László is volt a balesete után. A sportnak köszönhetően nagyon erős a szervezetem, mindennap gyógytornázom, az orvosok szerint, ha így folytatom nagyon gyorsan hazakerülök. Szeretném megköszönni az elmúlt napokban, hetekben kapott támogatást.  Amennyiben bárki meg szeretne látogatni, nyugodtan jöjjön, nem kell bejelentkezni sem. A negyedik emelet négyes szobájában megtaláltok!”
Csak annyit lehet ehhez hozzáfűzni, gyógyulj meg Pedro, minél hamarabb, mert a családodon kívül még nagyon sokan szorítanak érted és az egészségedért!

 
Source: Hoki-Live