24h kiemelt híreink

Manchesteri rangadó a bajnokságban

2014 március 25 | 16:31
Manchesteri rangadó a bajnokságban
Futball
0

Döntő fontosságú mérkőzés lesz ma este az Álmok Színházában. A United abba a bizonyos szalmaszálba kapaszkodik, hogy végül beférjen a legjobb négy közé a bajnokságban, ami BL indulást ér, míg a Citynek a bajnoki címért történő versenyfutás miatt létfontosságú a három pont. Ha csak azt nézzük, hogy a Moyes legénység az Olympiakosz ellen továbblépett a hétközi mérkőzésen, majd nyert a West Ham otthonában, addig a városi vetélytárs felől rossz hírek érkeznek. Agüero továbbra is sérült, Negredo formán kívül van, Dzeko az egyetlen csatár, aki január óta gólt szerzett.

Érdemes végigfutni Juan Mata okfejtését a mai mérkőzésről, hogy miért kell nyerniük: A középpályás véleménye szerint a Chelsea megnyeri a BL-t, így egy induló hely felszabadul, ami azt jelenti, hogy a bajnoki táblázat 5. helyén álló gárda is elindulhat a nemzetközi megmérettetésben. Az a helyezés teljesen látó közelben van, így nincs más dolguk, mint nyerni a City ellen.

Nézzük mi szól a City mellett, hiszen az Etihad Stadionban 4-1-re legyőzték a Unitedet. A csatárproblémák ellenére ott van Yaya Touré, aki a hétvégén három gólt szerzett a Hull City ellen. Kiváló középpályás sorral rendelkeznek és mindig elő tudnak húzni egy gólvágót az adott mérkőzésre, elég David Silva, Nasri vagy Navas nevét megemlíteni és a tét miatt felizzó hangulat ki tudja mit hoz ki Negredoból vagy Dzekoból

Manchester United – Manchester City

Manchester, Old Trafford 20,45

 

Manchester United-Manchester City Premier League 20,25 DIGI SPORT1

 

 

 
Source: Foci-Live.hu