24h kiemelt híreink

Az Arsenal játékosai Wengert akarják jövőre is

2014 április 2 | 08:35
Az Arsenal játékosai Wengert akarják jövőre is
Futball
0

Az Arsenal védője Thomas Vermaelen reméli, hogy jövőre is Arsene Wenger lesz a csapat vezetője. Ugyanis a 64 éves mester 2010-ben aláírt szerződése a szezon végével lejár és kételyek merültek fel a francia jövőjét illetően.
A 18 éve a csapat élén álló Wenger előszerződését márciusban írták volna alá, ám a londoni rivális ellen nyújtott teljesítmény után felmerült, hogy ő is távozik június végén. A Chelsea ugyanis 6-0 -ra verte az Arsenalt.
Így az Arsenal vezetése 3 lehetséges személyt tart talonban a mester helyére, Diego Simeonet az Atletico Madrid trénerét, a Borussia Dortmund együtteséből Jürgen Kloppot és az Everton menedzserét Roberto Martinezt.
A csapat egésze ragaszkodik Wengerhez és remélik, hogy még hosszú évekig fogja vezetni őket.
“Mindenki azt akarja, hogy maradjon, ameddig csak lehet,” – nyilatkozta Vermaelen, majd hozzátette - “Hihetetlen mit meg nem tesz a klubért és a játékosokért is. Nagyon boldogok lennénk, ha aláírna még pár évre.”
Annak ellenére, hogy a szezon nagy részében vezette a tabellát az Arsenal, most visszaesett a negyedik helyre, a Liverpool, a Chelsea és a Manchester City mögé.

 
Source: Foci-Live.hu