24h kiemelt híreink

A United vezetett, de döntetlen lett a vége

2014 április 1 | 21:33
A United vezetett, de döntetlen lett a vége
Futball
0

A Bayern München úgy játszik az Old Traffordon, mintha otthon lenne. A United játékosai csak nyomozzák a labdát, de igazán nagy bajor helyzetről nem beszélhetünk. Ribéry beadásánál Müller nem tudja, hogyan nyúljon a a labdába, így odalett a helyzetkezdemény. Robben jobbról felkanyarodva ballal nyeste a labdát a jobb sarokra De Gea a levegőben úszva kipaskolta. Az igazi nagy helyzetet azonban a félidő vége előtt Welbeck hagyta ki. Rooney indítására nem figyelt kellően Boateng sőt talán kicsit elmélázott és Welbeck elé belépve egyedül húzhatott kapura. Neuer lépett ki az angol támadó elé és a támadó egy gyenge átemelési kísérletet próbált meg, de a német válogatott játékos jobb kézzel felnyúlt és kiütötte a labdát. Így a mérkőzés eddigi legnagyobb helyzetét követően már nem született gól. Szinte azonos időpontban született a gól a másik mérkőzéssel. Itt Rooney szögletét követően Vidic egy kitekert mozdulattal 6 méterről fejelt és a bal alsó sarokba hullott a United vezető találata. Ezt követően elkezdtek játszani a bajorok. Egy gyönyörű akcióval  egyenlített a Bayern! Robben a jobb oldalon kitette a labdát a felzárkózó Rafinha elé, akinek a beadását Mandzukic lefejelte az érkező Schweinsteiger elé, aki ballal “droppból” vágta a jobb felső sarokba az egyenlítő találatot. Robben most balról befelé lépve hagyott ki egy nagy helyzetet, majd Ribéry szinte lehetetlen mozdulattal centerezte középre a labdát, de a meglepett Mandzukic lekésett az átadásról. Összességében kijelenthető, hogy a végig nagy technikai fölényben játszó Bőrnadrágosok ezzel a döntetlennel közelebb kerültek a legjobb négy közé kerüléshez.

MANCHESTER UNITED – BAYERN MÜNCHEN 1-1 (0-0)

Old Trafford,

United: De Gea – Jones, Ferdinand, Vidic, Büttner (Young 74.) – Fellaini, Carrick, Giggs (Kagawa 46.) – Valencia, Rooney, Welbeck (Hernandez 85.)

Bayern: Neuer – Rafinha, Martinez, Boateng, Alaba – Lahm, Schweinsteiger – Robben, Kroos (Götze 74.), Ribéry – Müller (Mandzukic 63.)

G: Vidic 58. ill. Schweinsteiger 67.

K: Schweinsteiger 90.

 
Source: Foci-Live.hu