24h kiemelt híreink

A Real közel került a továbbjutáshoz

2014 április 2 | 21:01
A Real közel került a továbbjutáshoz
Futball
0

Nagyon jól kezdte a találkozót a Real Madrid, olyan tempót diktál az első negyedórában, hogy a Dortmund kereste csak önmagát, ráadásul a 3. percben hátrányba kerültek. A jobb oldalon Ramos passzolta Bale-hez, aki átvette a labdás majd a kiinduló Weidenfeller mellett ballal bepöckölte a jobb alsó sarokba a vezető találatot. Egy védekezési hibát használtak ki a hazaiak, amikor egy labdakihozatalt akadályozott meg Ronaldo majd Iscohoz passzolt és a középpályás a 16-os vonaláról a jobb alsó sarokba lőtt. A második félidőben is aktívabb volt a Real Madrid, de ekkor már a zuhogó esőben a Dortmund is kijjebb merészkedett és előttük is alakultak ki helyzetek. Megint egy labdakihozatalt akadályozott meg Modric és szinte egyből Ronaldo elé tolta a labdát, aki jobbal csinált a bal lába felé egy cselt és azzal a mozdulattal egyetemben a kiinduló Weidenfeller mellett az üres kapuba lőtt. Így 100. BL találkozóját góllal ünnepelte.

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND 3-0 (2-0)
REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao – Alonso, Modric, Isco (Illaramendi 72.) – Bale, C. Ronaldo (Casemiro 80.) – Benzema (Morata 74.)
BORUSSIA DORTMUND: Weidenfeller – Piszczek (Schieber 67.), Papasztatopulosz, Hummels, Durm – Kehl (Jojic 73.), Sahin – Grosskreutz, Mhitarjan (Hofmann 64.), Reus – Aubameyang

G: Bale 3., Isco 27., Ronaldo 57.

 
Source: Foci-Live.hu